Minibárok Irodáknak

Irodákba, tárgyalókba ideális a kis hűtőszekrények használata. Halk működés, alacsony fogyasztás és megbízható működés jellemzi. Teljesen zaj mentes így nyugodtan haladhat az irodai munka, folyhat a tártgyalás és eközben a behűtött italok várják a megszomlyazott ügyfeleket és alkalmazottakat. Exluzívvá teheti irodáját egy ledes megvilágítású üvegajtós modellel, de egy beépített modell is egyaránt igen elegáns megoldás egy modern vagy klasszikus irodában. Legjobban irodai felhasználásra a halk kompresszoros modellt ajánljuk, mert a hatásfoka ennek a modellnek a legnagyobb. Az abszorpciós és a thermoelektronikus modell is egyaránt jó választás, de ne felejtsük el ezen modellek esetében, hogy a szellőzés megfelelő legyen amennyiben beépített a hűtő.

 

Az abszorpciós minibárok első számú felhasználási területe a szállodaipar és a kórházi ellátás. Mindkét helyen igazán fontos a hang nélküli működés, mely biztosítja a pihenés gondtalan élményét. Az abszorpciós hűtő közegek legnagyobb előnye, hogy semmilyen mozgó alkatrész nincs a rendszerben, így nincs ami hangot bocsájtana ki, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az abszorpciós minibárok teljesen zajmentes működést garantálnak. Két fő csoportra bonthatjuk a minibár hűtőket, lehetnek üvegajtós illetve tömör ajtós modellek, illetve beépítés szempontjából lehet beépített, beépíthető és szabadon álló. az Indelb abszorpciós minibárjai között megtalálhatja az Ön igényeinek és elvárásainak legmegfelelőbb típust. De amennyiben tanácstalan a nagy választék láttán kérjük hívjon minket bizalommal! Minden IndelB termék megfelel az Európai Energia Fogysztási Szabályzatnak - EEER 643/2009.
IndelB a világ első kompresszoros minibár gyártójaként, nagy tapasztalattal és tudássa rendelkezik a kompresszoros hűtőközegek egyártásában. A halk kompresszoros minibár megalkotásakor egyesítették a tervezők a szálloda piac 3 fő elvárását: -alacsony energia fogyasztás, -megbízható és szervízelhető technológia ammónia nélkül, -teljesen halk működés. Az IndelB K szériája néhány év alatt standard lett az NH Hotels Internationalnál, a Hilton Internationalnál, illetve elfogadott termék lett az Accor Hotelsnél és a Starwood hotelsnél. 2012-re a fejlestztők a 40 literes modellnél elérték a 0,08Khw/24h fogyasztást ami a világon a mai napig egyedülálló, a K-EcoSmart minibár mára széria termékként elérhető a szállodák számára A+++ minősítéssel. A K széria minibárokat meggyőződéssel ajánljuk, szállodáknak, panzióknak, hosteleknek, irodaházaknak, magánszemélyeknek és a speciális antibacterial bevonatnak köszönhetően bármilyen egészségügyi intézménynek. Ár érték szempontjából egy kimagaslóan magas minőséget kap meg minden K szériás minibárt használó ügyfelünk elérhető áron. Gondoljon a jövőre fizessen kevesebb energia költséget az egyedülállóan alacsony fogyasztású minibároknak köszönhetően! Minden IndelB termék megfelel az Európai Energia Fogysztási Szabályzatnak - EEER 643/2009.Az úgynevezett Peltier elven működő minibárok legnagyobb előnye, hogy a hűtés során nincs szükség gázra, így a hűtőközeg bármilyen mozgás közepette képes hűteni, ezért ideális megoldás folyami hajó szállodák részére. Azonban alacsony fogyasztása miatt és megbízhatósága miatt ajánljuk minden olyan szálloda és hotel részére ahol fontos a karbantartás mentes üzemeltetés és az alacsony energia fogyasztás. A típus további előnye, hogy az abszorpciós modellhez képst 25%-kal kevesebb szellőzést kell neki biztosítani.Minden IndelB termék megfelel az Európai Energia Fogysztási Szabályzatnak - EEER 643/2009.